Interview op de radio

Afgelopen week werd ik gebeld door een medewerker van ‘Stilok’, de lokale christelijke radio omroep in Veenendaal en werd ik gevraagd of ik op woensdag 19 september (gisteren) iets wilde komen vertellen over de Kunstroute. De mogelijkheid bestond om dat eventueel telefonisch in de uitzending te vertellen, of ter plaatse in de studio. Ik koos ervoor om dat in de studio te komen vertellen, omdat mij dat prettiger leek. Ik spreek liever mensen van aangezicht tot aangezicht. Gisteren was het zover. Vlak voor de uitzending kon ik even kennis maken met enkele mensen van het team. Met een drietal presentatoren zat ik in de studio. De uitzending was vooral een gezellige boel. Zo kreeg ik een prima gelegenheid om reclame te maken voor de kunstroute, maar ook gelegenheid om te vertellen over mijn eigen werk en inspiratie en over de deelname dit jaar. Zo kreeg ik o.a. de vraag welke schilderijen ik zal gaan exposeren in de galerie en vroegen zij enkele schilderijen te beschrijven. Nu maar hopen dat door deze uitzending veel bezoekers op 29 en 30 september naar de Brouwersgracht 9 zullen komen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *